Βλέπετε 1–12 από 25 αποτελέσματα

MILANIWOOD. Ξύλινο επιτραπέζιο παιχνίδι Κόλλα πέντε

23,99
Κάντε τα περισσότερα τετράγωνα ενώνοντας χέρια του ίδιου χρώματος. Ένα καινοτόμο παιχνίδι λογικών και χρωματικών συσχετισμών. Ασφαλές, οικολογικό παιχνίδι με μη τοξικά χρώματα. 100% φτιαγμένο στην Ιταλία. Κατασκευασμένο από ξύλο από δάση που διαχειρίζονται με περιβαλλοντικά και κοινωνικά υπεύθυνο τρόπο (100% FSC®).

MILANIWOOD. Ξύλινο επιτραπέζιο παιχνίδι ψαρέματος

23,99
Νέο ξύλινο παιχνίδι ψαρέματος χωρίς μαγνήτες. Ψαρέψτε τα μπουκάλια και σώστε τη θάλασσα από το πλαστικό! Βελτιώστε τον συντονισμό και την επιδεξιότητα, μαθαίνοντας παράλληλα την περιβαλλοντική ευαισθησία. Επιλέξτε επίπεδο δυσκολίας αλλάζοντας το μήκος της πετονιάς. Γαντζώστε το μπουκάλι με το μικρό ξύλινο ψαράκι και ανασηκώστε το σύροντας το δαχτυλίδι στο καλάμι. Νικητής είναι ο παίκτης που θα πιάσει τα περισσότερα ξύλινα μπουκάλια πριν από τον άλλο παίκτη! Ένα ασφαλές, φιλικό προς το περιβάλλον παιχνίδι φτιαγμένο με μη τοξικά χρώματα. 100% Κατασκευασμένο στην Ιταλία.

MILANIWOOD. Ξύλινο επιτραπέζιο παιχνίδι “Στίβος”

17,99
Έτοιμοι για τους Ολυμπιακούς αγώνες; Δρόμος ταχύτητας 100μ, εμπόδια, αγώνας μεσαίων αποστάσεων, άλμα εις ύψος, ρίψη δίσκου. Νικητής είναι ο παίκτης που κερδίζει 3 στα 5 αθλήματα. Μεγάλη διασκέδαση για όλες τις ηλικίες. Ασφαλές, οικολογικό παιχνίδι με μη τοξικά χρώματα. 100% φτιαγμένο στην Ιταλία. Κατασκευασμένο από ξύλο από δάση που διαχειρίζονται με περιβαλλοντικά και κοινωνικά υπεύθυνο τρόπο (100% FSC®).

MILANIWOOD. Ξύλινο επιτραπέζιο παιχνίδι “Τοξοβολία”

17,99
Παίξτε τοξοβολία με δίσκους. Μεγάλη διασκέδαση για όλες τις ηλικίες! Ασφαλές, οικολογικό παιχνίδι με μη τοξικά χρώματα. 100% φτιαγμένο στην Ιταλία. Κατασκευασμένο από ξύλο από δάση που διαχειρίζονται με περιβαλλοντικά και κοινωνικά υπεύθυνο τρόπο (100% FSC®).

MILANIWOOD. Ξύλινο επιτραπέζιο παιχνίδι «Μπάσκετ»

17,99
Παίξτε μπάσκετ με δίσκους. Μεγάλη διασκέδαση για όλες τις ηλικίες! Ασφαλές, οικολογικό παιχνίδι με μη τοξικά χρώματα. 100% φτιαγμένο στην Ιταλία. Κατασκευασμένο από ξύλο από δάση που διαχειρίζονται με περιβαλλοντικά και κοινωνικά υπεύθυνο τρόπο (100% FSC®).

MILANIWOOD. Ξύλινο επιτραπέζιο παιχνίδι «Τένις»

17,99
Παίξτε τένις με δίσκους. Μεγάλη διασκέδαση για όλες τις ηλικίες! Ασφαλές, οικολογικό παιχνίδι με μη τοξικά χρώματα. 100% φτιαγμένο στην Ιταλία. Κατασκευασμένο από ξύλο από δάση που διαχειρίζονται με περιβαλλοντικά και κοινωνικά υπεύθυνο τρόπο (100% FSC®).

MILANIWOOD. Ξύλινο επιτραπέζιο παιχνίδι “Χελωνομαχία”

34,99
Φοβερά ευκίνητες χελώνες, παίρνουν μέρος σε απίστευτες μονομαχίες! Ποιανού η χελώνα θα πλησιάσει πιο κοντά στον γιγάντιο βράχο; Ποιανού ο πύργος θα είναι ο ψηλότερος; Ασφαλές, οικολογικό παιχνίδι με μη τοξικά χρώματα. 100% φτιαγμένο στην Ιταλία. Κατασκευασμένο από ξύλο από δάση που διαχειρίζονται με περιβαλλοντικά και κοινωνικά υπεύθυνο τρόπο (100% FSC®).

MILANIWOOD. Ξύλινο επιτραπέζιο παιχνίδι «Ντόμινο του κόσμου»

29,99
Διασκεδαστικό ξύλινο επιτραπέζιο παιχνίδι που χρησιμοποιείται ως παραδοσιακό ντόμινο και για να ανακαλύψετε διάσημα μνημεία του κόσμου. Το θέμα των μνημείων και τα σύγχρονα και πολύχρωμα γραφικά κάνουν το παιχνίδι μια πρωτότυπη ιδέα δώρου για όσους αγαπούν να ταξιδεύουν και να ανακαλύπτουν τα θαύματα της αρχιτεκτονικής και της τέχνης. Ασφαλές, οικολογικό παιχνίδι με μη τοξικά χρώματα. 100% φτιαγμένο στην Ιταλία. Κατασκευασμένο από ξύλο από δάση που διαχειρίζονται με περιβαλλοντικά και κοινωνικά υπεύθυνο τρόπο (100% FSC®).

MILANIWOOD. Ξύλινο επιτραπέζιο παιχνίδι «Ναυμαχία»

24,99
Ξύλινο παιχνίδι Ναυμαχία, εκεί όπου η στρατηγική μετράει περισσότερο από την καλή τύχη. Όποιος/α σχηματίσει "T" και εξαλείψει όλα τα κομμάτια του αντιπάλου, κερδίζει! Ασφαλές, οικολογικό παιχνίδι με μη τοξικά χρώματα. 100% φτιαγμένο στην Ιταλία. Κατασκευασμένο από ξύλο από δάση που διαχειρίζονται με περιβαλλοντικά και κοινωνικά υπεύθυνο τρόπο (100% FSC®).

MILANIWOOD. Ξύλινο επιτραπέζιο παιχνίδι “Το παιχνίδι των εποχών”

29,99
ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ Ντύστε το δέντρο σας με το φύλλωμα του ίδιου χρώματος πρώτοι και κερδίστε το παιχνίδι. Ξύλινο επιτραπέζιο παιχνίδι που θα προσφέρει διασκέδαση σε όλη την οικογένεια. Ασφαλές, οικολογικό και κατασκευασμένο με μη τοξικά χρώματα. Κατασκευασμένο από ξύλο από δάση που τα διαχειρίζονται με περιβαλλοντικά και κοινωνικά υπεύθυνο τρόπο (100% FSC®). 100% φτιαγμένο στην Ιταλία.

MILANIWOOD. Ξύλινο επιτραπέζιο παιχνίδι “Αρσιβαρίστες”

31,99
Διασκεδαστικό ξύλινο παιχνίδι συντονισμού! Όποιος κάνει τις περισσότερες ασκήσεις σωστά κερδίζει! Προκαλέστε τον εαυτό σας και τους φίλους σας για διασκεδαστικές δοκιμές συντονισμού και ισορροπίας. Ασφαλές, οικολογικό και κατασκευασμένο με μη τοξικά χρώματα. Κατασκευασμένο από ξύλο από δάση που διαχειρίζονται με περιβαλλοντικά και κοινωνικά υπεύθυνο τρόπο (100% FSC®). 100% φτιαγμένο στην Ιταλία.

MILANIWOOD. Ξύλινα εξαρτήματα κατασκευών σε υφασμάτινη τσάντα «Surprise»

19,99
Ξύλινα σχήματα για δημιουργικές, εκπαιδευτικές δραστηριότητες. Το Surprise είναι μια τσάντα 2 κιλών από επαναχρησιμοποιημένα ξύλινα κομμάτια. Τα ξύλινα κομμάτια ερμηνεύονται εκ νέου με τη φαντασία και μπορούν να τοποθετηθούν το ένα δίπλα στο άλλο, να αλληλοσυνδεθούν, να κολληθούν ή να χρωματιστούν για ποικίλες εκπαιδευτικές δραστηριότητες, χειροτεχνίες, τονώνοντας τη δημιουργικότητα των παιδιών.