Πρωτότυπα φωτιστικά και φωτάκια νυκτός, με εμπνευσμένο σχεδιασμό που εξάπτει τη φαντασία των παιδιών.

Βλέπετε 1–12 από 22 αποτελέσματα

AAQ01-WHALE. Προβολέας υφασμάτινη Φάλαινα με εικόνες θαλάσσης & ήχους.

57,99
Βοηθήστε το παιδί να αποκοιμηθεί ήρεμα κάνοντας τα πιο γλυκά όνειρα με τη βοήθεια του υφασμάτινου προβολέα Φάλαινα, που είναι ιδανικός και ασφαλής ακόμα και για αγκαλιές! Σχεδιάζει ένα όμορφο μπλε χρώμα με ψαράκια και κύματα που κινούνται στην οροφή του υπνοδωματίου, δίνοντας την εντύπωση πως βρίσκεστε στον ωκεανό.

DAP01-BLUESTAR. Προβολέας Αστέρι υφασμάτινο με εικόνες θαλάσσης & ήχους.

62,99
Βοηθήστε το παιδί να αποκοιμηθεί ήρεμα κάνοντας τα πιο γλυκά όνειρα με τη βοήθεια του υφασμάτινου προβολέα Αστέρι, που είναι ιδανικός και ασφαλής ακόμα και για αγκαλιές! Ο προβολέας αυτός είναι ιδανικός για το μικρό σας! Σχεδιάζει ένα όμορφο μπλε χρώμα με ψαράκια που κινούνται στην οροφή του υπνοδωματίου, δίνοντας την εντύπωση πως βρίσκεστε στον ωκεανό. Ο προβολέας είναι εξοπλισμένος με τρία διαφορετικά προγράμματα ύπνου, τα οποία μπορούν να αλλάξουν με το πάτημα ενός κουμπιού. Ο προβολέας παίζει δύο μελωδίες και δύο φυσικούς ήχους: ήχο κυμάτων και χτύπο καρδιάς. Χάρη σε οκτώ διαφορετικά επίπεδα έντασης ήχου και σιωπηλή λειτουργία, έχετε πάντα τη σωστή ένταση για το μικρό σας! Μετά από 20 ή 40 λεπτά, ο προβολέας απενεργοποιείται αυτόματα και θα ενεργοποιηθεί αυτόματα στο άκουσμα μιας φωνής.

LITTLE DUTCH. Φωτιστικό οροφής Wild Flowers Olive

59,99
Κάντε τον χώρο σας να ξεχωρίζει προσθέτοντας τη δική σας νότα με τα υπέροχα φωτιστικά της Little Dutch και τα μοναδικά σχέδιά τους! Όλα τα παιδιά, αγόρια και κορίτσια, θα ξετρελαθούν με τη μοναδικότητα και την ζεστασιά των φωτιστικών της Little Dutch. Τα φωτιστικά είναι διαθέσιμα σε πλήθος σχεδίων και χρωμάτων, ενώ συνοδεύονται από καλώδιο και καπάκι οροφής.

SHAKIES-SHEEP. Υφασμάτινο ζωάκι με φως Προβατάκι

19,99
Ένα μαγικό ζωάκι από την Pabobo, που θα βοηθήσει το μωρό σας να αποκοιμηθεί γαλήνια αλλά και να παίζει όταν είναι ξύπνιο! Αυτό το μικρό, χαριτωμένο προβατάκι, ανάβει όταν το κουνάτε και έχει τόσο μαλακό και βελούδινο ύφασμα, που το μικρό σας δε θα το αφήνει από την αγκαλιά του!

SHAKIES-UNICORN. Υφασμάτινο ζωάκι με φως Μονόκερος

19,99
Ένα μαγικό ζωάκι από την Pabobo, που θα βοηθήσει το μωρό σας να αποκοιμηθεί γαλήνια αλλά και να παίζει όταν είναι ξύπνιο! Αυτός ο μικρός, χαριτωμένος μονόκερος, ανάβει όταν τον κουνάτε και έχει τόσο μαλακό και βελούδινο ύφασμα, που το μικρό σας δε θα τον αφήνει από την αγκαλιά του!

SHAKIES-WHALE. Υφασμάτινο ζωάκι με φως Φαλαινάκι

19,99
Ένα μαγικό ζωάκι από την Pabobo, που θα βοηθήσει το μωρό σας να αποκοιμηθεί γαλήνια αλλά και να παίζει όταν είναι ξύπνιο! Αυτό το μικρό, χαριτωμένο φαλαινάκι, ανάβει όταν το κουνάτε και έχει τόσο μαλακό και βελούδινο ύφασμα, που το μικρό σας δε θα το αφήνει από την αγκαλιά του!

PABOBO. Μουσικός προβολέας αστεριών Bois (Μπεζ). Φορτίζει με μπαταρίες ΑΑ

34,99
Διασφαλίστε έναν σίγουρο και ήρεμο ύπνο για το παιδί σας με τη βοήθεια του μουσικού προβολέα αστεριών της Pabobo. Ένας ουρανός γεμάτος αστέρια σε συνδυασμό με μια απαλή μουσικούλα θα χαρίσουν στο παιδί σας τα πιο γλυκά όνειρα! Ο μουσικός προβολέας δημιουργεί έναν ουρανό γεμάτο αστέρια στο ταβάνι του δωματίου, βοηθώντας τα παιδιά να αποκοιμηθούν. Εκτός από τον γαλήνιο, έναστρο ουρανό που δημιουργεί, παίζει και απαλή μουσικούλα για να βοηθήσει τα μικρά αγγελούδια να κοιμηθούν ευκολότερα.

SHAKIES-RABBIT. Υφασμάτινο ζωάκι με φως Λαγουδάκι

19,99
Ένα μαγικό ζωάκι από την Pabobo, που θα βοηθήσει το μωρό σας να αποκοιμηθεί γαλήνια αλλά και να παίζει όταν είναι ξύπνιο! Αυτό το μικρό, χαριτωμένο λαγουδάκι, ανάβει όταν το κουνάτε και έχει τόσο μαλακό και βελούδινο ύφασμα, που το μικρό σας δε θα το αφήνει από την αγκαλιά του!

SHAKIES-SEAL. Υφασμάτινο ζωάκι με φως Φώκια

19,99
Ένα μαγικό ζωάκι από την Pabobo, που θα βοηθήσει το μωρό σας να αποκοιμηθεί γαλήνια αλλά και να παίζει όταν είναι ξύπνιο! Αυτή η μικρή, χαριτωμένη φώκια, ανάβει όταν την κουνάτε και έχει τόσο μαλακό και βελούδινο ύφασμα, που το μικρό σας δε θα την αφήνει από την αγκαλιά του!

PABOBO. Μουσικός προβολέας αστεριών Timoleo (Γαλάζιο). Φορτίζει με μπαταρίες ΑΑ

34,99
Διασφαλίστε έναν σίγουρο και ήρεμο ύπνο για το παιδί σας με τη βοήθεια του μουσικού προβολέα αστεριών της Pabobo. Ένας ουρανός γεμάτος αστέρια σε συνδυασμό με μια απαλή μουσικούλα θα χαρίσουν στο παιδί σας τα πιο γλυκά όνειρα! Ο μουσικός προβολέας δημιουργεί έναν ουρανό γεμάτο αστέρια στο ταβάνι του δωματίου, βοηθώντας τα παιδιά να αποκοιμηθούν. Εκτός από τον γαλήνιο, έναστρο ουρανό που δημιουργεί, παίζει και απαλή μουσικούλα για να βοηθήσει τα μικρά αγγελούδια να κοιμηθούν ευκολότερα.

PABOBO. Μουσικός προβολέας αστεριών Μανιτάρι (ροζ)

37,99
Διασφαλίστε έναν σίγουρο και ήρεμο ύπνο για το παιδί σας με τη βοήθεια του μουσικού προβολέα αστεριών της Pabobo. Ένας ουρανός γεμάτος αστέρια σε συνδυασμό με μια απαλή μουσικούλα θα χαρίσουν στο παιδί σας τα πιο γλυκά όνειρα!

FLOW. Φωτιστικό νυχτός – προβολέας αστεριών Bjorn

34,39
Αυτό το χαριτωμένο φωτιστικό σε σχήμα αρκούδας, θα αλλάξει το παιδικό δωμάτιο σε έναν μαγικό κόσμο. Το μικρό σας θα κοιμηθεί ήσυχα κοιτάζοντας την προβολή χαριτωμένων αστεριών και κουκίδων στον τοίχο ή στο ταβάνι του δωματίου. Το φωτιστικό έχει 6 διαφορετικές επιλογές φωτός: λευκό, μπλε, κίτρινο, πολύχρωμο, τα οποία εναλλάσσονται και εξασθενούν. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε ανάμεσα σε 3 διαφορετικές επιλογές φωτεινότητας.