Βάλε φαντασία και ανανέωσε εύκολα οποιονδήποτε χώρο με αυτοκόλλητα που δεν αφήνουν σημάδια και με πρωτότυπα ράφια και κρεμαστάρια.

Προβολή όλων των 3 αποτελεσμάτων

Ρολό Χαρτί Για Ζωγραφική “4 Seasons” – Omy

19,99
Η OMY δημιουργεί και σχεδιάζει χαρούμενα και όμορφα σχέδια για όλη την οικογένεια, μετατρέποντας τη διακόσμηση σε παιχνίδι και σε μια στιγμή όπου φίλοι και οικογένεια μπορούν να δημιουργούν και να διασκεδάζουν όλοι μαζί. Όλα τα προϊόντα της OMY σχεδιάζονται με αγάπη στο Παρίσι, με ιδιαίτερη φροντίδα στην επιλογή των υλικών και στην αυθεντικότητα του κάθε νέου προϊόντος. Περάστε ατελείωτες ώρες διασκέδασης και χαλάρωσης μόνοι σας, με όλη την οικογένεια ή με τους φίλους σας και όταν ολοκληρώσετε το έργο σας κολλήστε την αφίσα στον τοίχο και γεμίστε με χρώμα τον χώρο σας. Οι επιλογές είναι ατελείωτες!

LITTLE DUTCH. Γιρλάντα Sailors Bay FSC

10,99
Δείτε όλους αυτούς τους υπέροχους χαρακτήρες του Sailors Bay! Ακολουθήστε τα ιστιοφόρα, τους γλάρους και τις φάλαινες σε αυτή τη ναυτική γιρλάντα. Πόσες περιπέτειες σας περιμένουν! Αυτή η γιρλάντα με στολίδια από χαρτόνι θα εξάψει τη φαντασία του μικρού σας όταν θα λέτε παραμύθια για τη ζωή στη θάλασσα. Κρεμάστε την στον τοίχο, στις κουρτίνες ή σε ένα ράφι με βιβλία, για να προσθέσετε μια φρέσκια πινελιά στο παιδικό δωμάτιο.

LITTLE DUTCH. Γιρλάντα Vintage Flowers FSC

10,99
.Δείτε πόσα διαφορετικά χρωματιστά λουλούδια ανθίζουν σε αυτή τη μαγευτική γιρλάντα! Αυτή η γιρλάντα με στολίδια από χαρτόνι θα εξάψει τη φαντασία του μικρού σας όταν θα λέτε παραμύθια για τη μαγεία που κρύβουν τα λουλούδια. Κρεμάστε την στον τοίχο, στις κουρτίνες ή σε ένα ράφι με βιβλία, για να δώσετε μια πινελιά ρομαντισμού στο παιδικό δωμάτιο.