Στο NALU KIDS θα βρείτε μεγάλη συλλογή από επιτραπέζια παιχνίδια και παιχνίδια μνήμης που εξάπτουν τη φαντασία, ψυχαγωγούν και εκπαιδεύουν τους μικρούς μας φίλους. Όλα μας τα παιχνίδια είναι πιστοποιημένα σύμφωνα με τα αυστηρότερα ευρωπαϊκά πρότυπα ασφαλείας.

Επιτραπέζια παιχνίδια για παιδιά και παιχνίδια μνήμης από τα γνωστότερα brands στο χώρο όπως MILANIWOOD, Little DutchTooky Toys, Crocodile Creek και Kid’s Concept στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Βλέπετε 1–12 από 54 αποτελέσματα

LITTLE DUTCH. Παιχνίδι ψαρέματος

19,99

Πιάστε όσα περισσότερα ψάρια μπορείτε, με αυτό το διασκεδαστικό παιχνίδι ψαρέματος της Little Dutch! Απλά προσέξτε να μην ψαρέψετε το παλιό παπούτσι με το καλάμι σας!

Κλασικό παιχνίδι που διεγείρει τις κινητικές δεξιότητες και συγκέντρωση των παιδιών. Επιπλέον, το επίπεδο του παιχνιδιού μπορεί να προσαρμοστεί ανάλογα με την ηλικία των παικτών.

MILANIWOOD. Ξύλινο επιτραπέζιο παιχνίδι Κόλλα πέντε

23,99
Κάντε τα περισσότερα τετράγωνα ενώνοντας χέρια του ίδιου χρώματος. Ένα καινοτόμο παιχνίδι λογικών και χρωματικών συσχετισμών. Ασφαλές, οικολογικό παιχνίδι με μη τοξικά χρώματα. 100% φτιαγμένο στην Ιταλία. Κατασκευασμένο από ξύλο από δάση που διαχειρίζονται με περιβαλλοντικά και κοινωνικά υπεύθυνο τρόπο (100% FSC®).

MILANIWOOD. Ξύλινο επιτραπέζιο παιχνίδι ψαρέματος

23,99
Νέο ξύλινο παιχνίδι ψαρέματος χωρίς μαγνήτες. Ψαρέψτε τα μπουκάλια και σώστε τη θάλασσα από το πλαστικό! Βελτιώστε τον συντονισμό και την επιδεξιότητα, μαθαίνοντας παράλληλα την περιβαλλοντική ευαισθησία. Επιλέξτε επίπεδο δυσκολίας αλλάζοντας το μήκος της πετονιάς. Γαντζώστε το μπουκάλι με το μικρό ξύλινο ψαράκι και ανασηκώστε το σύροντας το δαχτυλίδι στο καλάμι. Νικητής είναι ο παίκτης που θα πιάσει τα περισσότερα ξύλινα μπουκάλια πριν από τον άλλο παίκτη! Ένα ασφαλές, φιλικό προς το περιβάλλον παιχνίδι φτιαγμένο με μη τοξικά χρώματα. 100% Κατασκευασμένο στην Ιταλία.

TOOKY TOYS. Ξύλινο επιτραπέζιο ιπτάμενα ψαράκια

17,99
Πόσο καλός είσαι στο σημάδι; Απόδειξε τις ικανότητές σου με αυτό το ξύλινο παιχνίδι με ψαράκια. Τοποθέτησε το ψαράκι στην

LITTLE DUTCH. Παιχνίδι μνήμης

16,99
Παιχνίδι μνήμης με όμορφους χαρακτήρες της Little Dutch, που θα βοηθήσει το παιδί να ακονίσει και να εξασκήσει τη μνήμη του μέσα από ώρες διασκεδαστικού παιχνιδιού. Τοποθετήστε τα κομμάτια ανάποδα μπροστά σας και θυμηθείτε τη θέση του καθενός για να φτιάξετε ζευγάρια. Διασκεδάστε καθώς προσπαθείτε να ταιριάξετε όλα τα ζευγάρια των ζώων!

TOOKY TOYS. Ξύλινος μαγνητικός λαβύρινθος ανακύκλωση

26,99
Ο Ξύλινος Μαγνητικός Λαβύρινθος Ανακύκλωση είναι ένα διαδραστικός πίνακας με θέμα την ευαισθητοποίηση των παιδιών ηλικίας 3+ ετών σε περιβαντολλογικά

TOOKY TOYS. Ξύλινος μαγνητικός πίνακας μαθαίνω το σώμα μου

31,99
Ο Ξύλινος Μαγνητικός Πίνακας Μαθαίνω το Σώμα μου περιέχει 78 διαφορετικά τεμάχια. Το παιχνίδι αποτελείται από έναν μαγνητικό πίνακα, 4

MILANIWOOD. Ξύλινο επιτραπέζιο παιχνίδι “Στίβος”

17,99
Έτοιμοι για τους Ολυμπιακούς αγώνες; Δρόμος ταχύτητας 100μ, εμπόδια, αγώνας μεσαίων αποστάσεων, άλμα εις ύψος, ρίψη δίσκου. Νικητής είναι ο παίκτης που κερδίζει 3 στα 5 αθλήματα. Μεγάλη διασκέδαση για όλες τις ηλικίες. Ασφαλές, οικολογικό παιχνίδι με μη τοξικά χρώματα. 100% φτιαγμένο στην Ιταλία. Κατασκευασμένο από ξύλο από δάση που διαχειρίζονται με περιβαλλοντικά και κοινωνικά υπεύθυνο τρόπο (100% FSC®).

MILANIWOOD. Ξύλινο επιτραπέζιο παιχνίδι “Τοξοβολία”

17,99
Παίξτε τοξοβολία με δίσκους. Μεγάλη διασκέδαση για όλες τις ηλικίες! Ασφαλές, οικολογικό παιχνίδι με μη τοξικά χρώματα. 100% φτιαγμένο στην Ιταλία. Κατασκευασμένο από ξύλο από δάση που διαχειρίζονται με περιβαλλοντικά και κοινωνικά υπεύθυνο τρόπο (100% FSC®).

MILANIWOOD. Ξύλινο επιτραπέζιο παιχνίδι «Μπάσκετ»

17,99
Παίξτε μπάσκετ με δίσκους. Μεγάλη διασκέδαση για όλες τις ηλικίες! Ασφαλές, οικολογικό παιχνίδι με μη τοξικά χρώματα. 100% φτιαγμένο στην Ιταλία. Κατασκευασμένο από ξύλο από δάση που διαχειρίζονται με περιβαλλοντικά και κοινωνικά υπεύθυνο τρόπο (100% FSC®).

MILANIWOOD. Ξύλινο επιτραπέζιο παιχνίδι «Τένις»

17,99
Παίξτε τένις με δίσκους. Μεγάλη διασκέδαση για όλες τις ηλικίες! Ασφαλές, οικολογικό παιχνίδι με μη τοξικά χρώματα. 100% φτιαγμένο στην Ιταλία. Κατασκευασμένο από ξύλο από δάση που διαχειρίζονται με περιβαλλοντικά και κοινωνικά υπεύθυνο τρόπο (100% FSC®).

CROCODILE CREEK, Παζλ 750 κομματιών “Ο Κόσμος των Δεινοσαύρων”

19,99
Όμορφο παζλ που αποτελείται από 750 κομμάτια. Περιέχει εξαιρετικά ωραίες εικόνες και συνοδεύεται από μια αφίσα με τα ονόματα όλων των ζώων.