Βλέπετε 1–12 από 516 αποτελέσματα

LITTLE DUTCH. Καρότσι-περπατήστρα Vintage Wagon FSC

58,99
Έτοιμοι και φύγαμε! Βήμα-βήμα το μωρό σας μαθαίνει να περπατάει και αυτό το καρότσι-περπατήστρα θα το βοηθήσει να τα καταφέρει. Βάλε λοιπόν μπροστά τη μηχανή και φαντάσου ότι είσαι ο οδηγός αυτού του απίθανου οχήματος. Το ξύλινο Vintage Wagon δεν είναι απλώς ένα καρότσι-περπατήστρα που θα βοηθήσει το μικρό σας να περπατήσει αλλά και το τέλειο κουτί παιχνιδιών για το μωρό σας. Εκεί μπορεί να αποθηκεύει παιχνίδια για δημιουργικό παιχνίδι σε εσωτερικούς χώρους ή να τα παίρνει μαζί του στις περιπέτειες που ανοίγονται μπροστά του! Εξαιρετικό για την ανάπτυξη της ισορροπίας, του συντονισμού και των κινητικών δεξιοτήτων.

LITTLE DUTCH. Μπάλα παραλίας Flowers & Butterflies (35 εκ.)

8,49
Mπάλα παραλίας, από την Little Dutch, στο μοτίβο της σειράς Flowers & Butterflies για ατελείωτα παιχνίδια μέσα και έξω από το νερό.

LITTLE DUTCH. Μπάλα παραλίας Sailors Bay (35 εκ.)

8,49
Mπάλα παραλίας, από την Little Dutch, στο μοτίβο της σειράς Sailor 's bay για ατελείωτα παιχνίδια μέσα και έξω από το νερό.

LITTLE DUTCH. Παιδικό σωσίβιο κολύμβησης Flowers & Butterflies.

8,49
Παιδικό σωσίβιο κολύμβησης σε ροζ χρώμα, εμπνευσμένο από τη σειρά Flowers & Butterflies, για ατελείωτες καλοκαιρινές βουτιές.

LITTLE DUTCH. Παιχνίδι μπάνιου Waterway – μπλε

24,99
Ατελείωτη διασκέδαση στο μπάνιο με αυτό το παιχνίδι μπάνιου waterway, σε μπλε χρώμα. Κρεμάστε τον υδάτινο διάδρομο στον τοίχο του μπάνιου ή του ντους και αφήστε τις μπάλες να κυλήσουν. Και αν θέλετε οι μπάλες να κυλήσουν πιο γρήγορα, απλά προσθέστε λίγο νερό! Χάρη στα διάφορα σχήματα του διαδρόμου, μπορείτε να δημιουργήσετε ατελείωτες διαδρομές.

LITTLE DUTCH. Παιχνίδι μπάνιου Waterway – ροζ

24,99
Ατελείωτη διασκέδαση στο μπάνιο με αυτό το παιχνίδι μπάνιου waterway, σε ροζ χρώμα. Κρεμάστε τον υδάτινο διάδρομο στον τοίχο του μπάνιου ή του ντους και αφήστε τις μπάλες να κυλήσουν. Και αν θέλετε οι μπάλες να κυλήσουν πιο γρήγορα, απλά προσθέστε λίγο νερό! Χάρη στα διάφορα σχήματα του διαδρόμου, μπορείτε να δημιουργήσετε ατελείωτες διαδρομές.

LITTLE DUTCH. Σανίδα κολύμβησης Flowers & Butterlifes

10,99
Αυτή η σανίδα κολύμβησης Flowers & Butterflies της Little Dutch εγγυάται ώρες διασκέδασης στη θάλασσα ή την πισίνα. Ιδανική για κολύμβηση αναψυχής ή για προπόνηση ή/και βελτίωση της τεχνικής κολύμβησης.

LITTLE DUTCH. Σανίδα κολύμβησης Sailors Bay

10,99
Αυτή η σανίδα κολύμβησης Sailors Bay της Little Dutch εγγυάται ώρες διασκέδασης στη θάλασσα ή την πισίνα. Ιδανική για κολύμβηση αναψυχής ή για προπόνηση ή/και βελτίωση της τεχνικής κολύμβησης.

LITTLE DUTCH. Σετ κουβαδάκια παραλίας Flowers

11,99
Αυτό το σετ παραλίας από τη Little Dutch περιέχει όλα τα καλούδια που θα χρειαστεί το παιδί σας στις καλοκαιρινές εξορμήσεις: ποτιστήρι, φτυάρι και τσουγκράνα.

Σε υπέροχο ροζ χρώμα, με το μοτίβο Flowers & butterflies.

LITTLE DUTCH. Σετ κουβαδάκια παραλίας Ice Cream – μπλε

18,99
Ώρα για παγωτό! Φτιάξτε τα πιο νόστιμα παγωτά από άμμο με αυτό το σούπερ χαριτωμένο σετ παραλίας της Little Dutch. Το κουβαδάκι είναι σε σχέδιο παγωτού και συνοδεύεται με διασκεδαστικά αξεσουάρ: 4 χωνάκια παγωτού, μια σέσουλα παγωτού, 7 φόρμες άμμου και ένα κόσκινο. Το σετ είναι κατασκευασμένο από πλαστικό και έχει στιβαρό σχέδιο για πολλά χρόνια διασκέδασης!

LITTLE DUTCH. Σετ κουβαδάκια παραλίας Icecream.

18,99
Φτιάξτε τα πιο νόστιμα παγωτά από άμμο με αυτό το σούπερ χαριτωμένο σετ παραλίας της Little Dutch. Το κουβαδάκι είναι σε σχέδιο παγωτού και συνοδεύεται με διασκεδαστικά αξεσουάρ: 4 χωνάκια παγωτού, μια σέσουλα παγωτού, 7 φόρμες άμμου και ένα κόσκινο. Το σετ είναι κατασκευασμένο από πλαστικό και έχει στιβαρό σχέδιο για πολλά χρόνια διασκέδασης!